欢迎来到365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网!365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱考试网-365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网
您的位置: 中华365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网 > 职称英语 > 历年真题 >

2012职称英语真题综合A真题及答案

2014-03-17 13:41 来源:未知 作者:365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网编辑部 | 365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网-365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱考试学习门户

点击进入365棋牌兑现怎么兑不了_365棋牌平台账号查询_365棋牌 网站多少钱网校免费注册免费试听享受超值优惠


2012职称英语真题综合A真题及答案

2012年职称英语考试综合类B级真题试卷及参考答案

(网友版,仅供参考)
第一部分:词汇选项(第1-15题,每题1分,共15分)
下面每个句子中均有1个词或者短语有括号,请为每处括号部分确定1个意义最为接近的选项。
1. All the walls in the building had the same layout.
A. size
B. function
C. color
D. arrangment
答案:D
2. The storm caused severe damage.
A. physical
B. accidental
C. serious
D. enviromental
答案:C
3. The walls are made of hollow concret blocks.
A. big
B. empty
C. long
D. new
答案:B
4. Our aim was to update the health service and we succeeded.
A. offer
B. provide
C. modernize
D. fund
答案:C
5. Do we have to wear these name tags?
A. lists
B. forms
C. lables
D. codes
答案:C
6. Joe came to the window as the crowd chanted ”Joe,Joe,Joe”
A. repeated
B. jumped
C. maintained
D. approached
答案:A
7. He inspired many young people to take up sports.
A. encouraged
B. allowed
C. called
D. advised
答案:A
8. The city center was wiped out by the bomb.
A. covered
B. reduced
C. destroyed
D. moved
答案:C
9. Most baby can take in a wide range of food easily.
A. bring
B. digest
C. keep
D. serve
答案:B
10. A larg crowd assembled outside the American embassy.
A. watched
B. shouted
C. gathered
D. walked
答案:C
11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.
A. fresh
B. hot
C. heavy
D. windy
答案:A
12. What puzzles me is why his books are so popular.
A. shocks
B. influences
C. confuses
D. concerns
答案:C
13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?
A. tight
B. low
C. cheap
D. high
答案:D
14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.
A. need
B. hate
C. love
D. pity
答案:D
15. Her comments about men are utterly ridiculous.
A. slightly
B. partly
C. faintly
D. completely
答案:D
第二部分:阅读判断(第16~22题,每题1分,共7分)
下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断;如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C。
Brotherly Love
1. Adidas and puma began to make shoes at the end of 19th century. Wrong
2. The brothers’ father was a ball maker. Wrong
3. The brothers make shoes at home. Right
4. The brothers argued about the shoes. Wrong
5. The brothers decided to start their separate companies after argument. Right
6. Nike makes more shoes than Adidas. Not mentioned
7. People in town have forgotten their argument. Wrong
第三部分:概括大意和完成句子(第23~30题,每题1分,共8分)
下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为指定段落每段选择1个小标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每个句子确定一个最佳选项。

How technology pushes down price

23. Paragraph 1 C
24. Paragraph 2 F
25. Paragraph 3 A
26. Paragraph 4 D
A. Huge retailers force producers to cunt costs
B. Consumers like supermarkets
C. Technology helps reduce food prices
D. Food comes cheaper in larger portions
E. Chain stores provide better service
F. Bigger supermarkets offer lower prices
27. Big supermarkets can offer food at lower prices because they can buy in__ _C
28. Some food producers have reduced___ F
29. Besides cutting its workforce, Unilever also abandoned its___A
30. Buyers like bigger portion because they think they have got___E
A. their workforce
B. huge portions
C. large quantities
D. their money
E. a good barging
F. minor brands

第四部分:阅读理解(第31~45题,每题3分,共45分)
下面有3篇短文,每篇短文后有5道题。请根据短文内容,为每题确定1个最佳选项。
第一篇
Oseola Marcaty
31. This woman shocked and inspired the world because ______.
A. she had managed to save so much money
B. she gave her money to African Americans
C. she gave her life savings to help others through university
D. she only spent money on cheap things
答案:C

32. She managed to save so much money because ______.
A. she had ironed and washed clothes all her life
B. she had worked hard, saved hard and invested carefully
C. she had opened a good bank account
D. she knew how to make money
答案:B
33. She gave her money away because ______.
A. she wanted to help the university